Jubah Hawa Syarie - Baby Blue

New product

REKAAN JUBAH EKSKLUSIF YANG PATUH SYARIE ini menggunakan LEBIH DARI 8 METER kain yang mampu menghasilkan jubah yang “WOW” dan "MAGIC!". Untuk effect kurus, tutup rapat lapisan luar yg berfungsi ala cardigan tu. Kalau nak ala2 princess , buka jer butang lapisan luar cardigan tu. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan Jubah ni nanti. . .

FREE SHAWL LABUH YG BERNILAI RM 69

More details

By buying this product you can collect up to 19 loyalty points. Your cart will total 19 loyalty points that can be converted into a voucher of RM1.90.


RM199.00

  • S
  • M
  • L
  • XL

Add to wishlist

Pay With...
Pay With...

More info

REKAAN JUBAH EKSKLUSIF YANG PATUH SYARIE .

Jubah Hawa Syarie ni menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang “WOW” dan 'MAGIC'. Kalau nak nampak effect kurus jgn lupa tutup rapat lapisan luar yg berfungsi ala cardigan tu. Kalau nak ala2 princesss pulak , bukak jer butang lapisan luar cardigan tu. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan Jubah Hawa Syarie raya ni. . .

FREE SHAWL LBUH YG BERNILAI RM 69 .

Iye.. Tak percaya? Shawl labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju!

JIMAT masa, JIMAT duit. . .

DIHIASI DENGAN BATU “DIAMOND SILVER” SEBAGAI AKSESORI MEWAH .

Yes, Jubah ini dihiasi dengan batu “Diamond Silver” sebagai aksesori mewah yang menambahkan lagi seri untuk rekaan jubah yang eksklusif ni. Bukan tu jer, setiap pembelian jugak diberi extra batu “diamond silver” ni secara PERCUMA tau. . .

MATERIAL YANG BEST DIIMPORT KHAS DARIPADA OVERSEA .

Jubah Hawa Syarie ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Eh tak panas ke? Of coz lah tak! Walaupun mempunyai 3 lapisan, keunikan material ni membuatkan si pemakai akan rasa sgt selesa dgn bantuan “ice cool” lining walaupun dipakai seharian tau. Tak percaya? Cuba lah… . .

LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN .

Suka lah tu! JubahHawa Syarie edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan kiri dan kanan. Label eksklusif ni melambangkan signature original daripada “Jelita Wardrobe’ tau. . .

9 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA .

Ini paling best! Ada 9 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap. 9 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK SYAWAL TAHUN 2018 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” . .

BF & WUDHU FRIENDLY .

Zip didada & ditangan itu wajib untuk setiap rekaan Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhu. Untuk mommies pun walaupun bergaya dipagi raya tak jadi halangan dengan Jubah Hawa Syari ni! Jubah ni jugak mesra bf tau.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Jubah Hawa Syarie - Baby Blue

Jubah Hawa Syarie - Baby Blue

REKAAN JUBAH EKSKLUSIF YANG PATUH SYARIE ini menggunakan LEBIH DARI 8 METER kain yang mampu menghasilkan jubah yang “WOW” dan "MAGIC!". Untuk effect kurus, tutup rapat lapisan luar yg berfungsi ala cardigan tu. Kalau nak ala2 princess , buka jer butang lapisan luar cardigan tu. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan Jubah ni nanti. . .

FREE SHAWL LABUH YG BERNILAI RM 69