TYARA PESONA - Misty Pink

New product

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY

Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover “kekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

Stok adalah tertakluk pada pihak pembekal. Jaminan wang akan dikembalikan sekiranya kami kehabisan stok yang ditempah.

More details

30 Items

By buying this product you can collect up to 7 loyalty points. Your cart will total 7 loyalty points that can be converted into a voucher of RM0.70.


RM79.00

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • 3XL
  • 4XL
  • 5XL

Add to wishlist

Pay With...
Pay With...

More info

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY

Yeah! Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Sebab tu, ada lapisan 2 layer di bahagian depan baju. Kalau uols selak kan sikit di bahagian dalam, ada sikit belahan utk memudahkan pergerakan tau. Tp jgn risau, belahan tu dah tertutup utk buatkan uols rasa lebih selesa dan lebih yakin berfesyen gaya muslimah!

V-SHAPE DI BAHAGIAN TANGAN

Rekaan ni mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover “kekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

POCKET KIRI DAN KANAN

Pocket serbaguna kiri dan kanan pun ada! Complete utk uols yg sukakan blouse yg selesa dan multi-purposed ni. 

LABEL TAG EKSKLUSIF JW’S DIBAHAGIAN TANGAN

Suka lah tu! Blouse edisi limited edition ni siap dengan label tag eksklusif dibahagian tangan sebelah kanan. Label ni melambangkan signature original daripada “Jelita Wardrobe” tau.

6 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU

Tyara Pesona blouse ada 6 pilihan warna yang mampu memberikan aura professional, santai dan jugak elegant. Bukan takat tu ajer, warna2 kali ni mampu bg effect ‘slim” tau uols.

PILIHAN SAIZ S TO 5XL

8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL. Boleh ajak 1 family bergaya dengan Pesona Tyara. Jgn lupa hadiahkan 1 jugak utk emak. Hihi.. 

BF & WUDHU FRIENDLY

Zip didada & ditangan itu wajib. Senang uols nak berwudhu. Utk mommies, uols pn sng nk susu kan baby walaupun cantek giler bergaya dgn Tyara Pesona.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “iron minima”.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

TYARA PESONA - Misty Pink

TYARA PESONA - Misty Pink

REKAAN BERKONSEPKAN TURKEY

Konsep rekaan ni diinsipirasikan daripada TURKEY. Mempunyai “v-shape style” dibahagian tangan yg lebih eksklusif, lebih rare & lebih konfiden. Rasa mcm pakai handsock pun ada uols. Boleh cover “kekurangan” dibahagian tangan dengan Tyara Pesona Blouse!

Stok adalah tertakluk pada pihak pembekal. Jaminan wang akan dikembalikan sekiranya kami kehabisan stok yang ditempah.