ANGGUN ZARA - Deep Purple

New product

REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY


Rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan pada bila-bila masa. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt!

Stok adalah tertakluk pada pihak pembekal. Jaminan wang akan dikembalikan sekiranya kami kehabisan stok yang ditempah.

More details

133 Items

By buying this product you can collect up to 7 loyalty points. Your cart will total 7 loyalty points that can be converted into a voucher of RM0.70.


RM79.00

  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
  • 3XL
  • 4XL
  • 5XL

Add to wishlist

Pay With...
Pay With...

More info

REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY

Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!


PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL

Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.


MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE

Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg  “best ever” dlm hdup.


7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU

7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler... 


POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN 

Poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak  blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.


BF N WUDHU FRIENDLY

Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

ANGGUN ZARA - Deep Purple

ANGGUN ZARA - Deep Purple

REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY


Rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan “belt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan pada bila-bila masa. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt!

Stok adalah tertakluk pada pihak pembekal. Jaminan wang akan dikembalikan sekiranya kami kehabisan stok yang ditempah.

16 other products in the same category: